Skreddersøm

Skreddersøm

Gjennom tiden er det nok mange som har sett Engelske Møbelhuset A/S som synonymt med Chesterfield møbler. Dette er jo i og for seg riktig siden vi gjennom snart 40 år har vært Norges klart største leverandør av disse klassiske møblene.

Det kanskje ikke så mange vet er at vi senere årene også har satt større og større fokus på skreddersøm av møbler. Vår Samarbeidspartner Springvale Ltd er en liten fabrikk med dedikerte håndverkere. Disse sitter på en enorm ekspertise når det gjelder møbelproduksjon for de som ønsker seg møbler litt utenom det man finner i alle kjedebutikkene og av ypperste kvalitet.

Alle våre møbler kan tilpasses helt etter eget ønske gjeldende lengde, dybde, høyde, sittedybde, hardhet, osv. osv… Vi har også et enormt sortiment av hudtyper å velge mellom. Absolutt alle farger kan leveres, og spekteret strekker seg fra rene farger, via antique finnish, til vintage huder. Klikk her om du ønsker å lese mer om forskjellige hudtyper.

Vi har også et meget stort utvalg av stoff typer som vi kan kle møblene i. Klikk HER for å lese mer om disse. Det er også mulighet for å levere sine egne stoffer til oss, og vi får trukket møblene i dette.

Kort sagt så er det i mange tilfeller kun fantasien som setter grenser for hva som kan lages. Gjennom alle de årene vi har holdt på har vi i tillegg til å levere til privatmarkedet levert skreddersydde løsninger til utallige hoteller, barer, restauranter osv.

Nøl derfor ikke med å ta kontakt dersom du ikke finner nøyaktig det designet du er ute etter på disse sidene. Send oss gjerne en mail som beskriver litt av hva du ønsker deg, eller legg ved et bilde, så er det veldig stor sannsynlighet for at vi kan få laget akkurat det du drømmer om.